Badkamer montage

Een specialist gezocht voor uw badkamer montage in Zeeland of op Walcheren? Wij zijn de professionals waar u naar zoekt. We denken de badkamer voor u uit en kunnen de montage daarvoor verzorgen.  Zo richten we ons op de optimale indeling om zoveel mogelijk ruimte te benutten, het tegelwerk en bijvoorbeeld het sanitair. Belangrijke elementen, die er samen voor zorgen dat de montage van de badkamer soepel verloopt en het beste resultaat oplevert.

Als we de badkamermontage in Zeeland of op Walcheren verzorgen richten we ons bovendien op het tegelzetten, loodgieterswerk, timmerwerk en zelfs het stucwerk. Dat betekent dat u bij Provoost Badkamermontage één aanspreekpunt heeft, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Bovendien komen we eerst een keer bij u langs, zodat we u vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden en de badkamer kunnen bekijken. Op basis daarvan zorgen we voor een complete aanpak, waarbij wij de montage van de badkamer volledig volgens uw wensen voor u uitvoeren.

Badkamermontage: indeling, tegelwerk en sanitair

Badkamermontage door professionals vraagt om aandacht voor een aantal belangrijke elementen:

  • Indeling van de ruimte
    Gaat het om de montage van een kleine badkamer of heeft u juist veel meer ruimte? Wij zorgen ervoor dat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Met een douche in een hoek of een vrijstaand bad, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de sfeer waar u naar zoekt. Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte, op basis van de ideale indeling.
  • Afwerking van het tegelwerk
    Een belangrijk onderdeel van de badkamer montage in Zeeland en op Walcheren is de afwerking van het tegelwerk. Op de vloer en op de wanden, bijvoorbeeld tot aan het plafond of voor een gedeelte van de wand. We laten u graag voorbeelden zien en kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste tegels. Zo zorgen wij ervoor dat het tegelwerk de belangrijke basis kan vormen voor de uitstraling van uw badkamer.
  • Plaatsing van het sanitair
    We plaatsen het sanitair in de badkamer. Zowel de douche, de wastafel en de badkamerkast als bijvoorbeeld een bad en andere luxe elementen. Binnen het ontwerp met de ideale indeling, zodat overal voldoende plaats voor is en u daar op een prettige manier gebruik van kunt maken.

Specialist in Zeeland en voor Walcheren

Zoekt u een specialist in Zeeland en op Walcheren voor de badkamer montage? Wij hebben de ervaring waar u naar zoekt en kunnen u bovendien van dienst zijn met het onderhoud. In uw eigen badkamer, net als in uw recreatiewoning, een hotel of appartement. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de badkamer. Niet naar de montage, niet naar het onderhoud en bijvoorbeeld niet naar een renovatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer. Maak een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Impressie