Badkamer renovatie

Uw badkamer renovatie in Zeeland of op Walcheren: dat is onze specialiteit. Wij renoveren de badkamer van A tot Z, volledig op basis van uw specifieke wensen. Wij houden rekening met de ideale indeling, zorgen voor mooi nieuw tegelwerk en gebruiken het sanitair waar uw voorkeur naar uitgaat.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met de renovaties van badkamers, waardoor we goed weten wat daarbij komt kijken. Daarom komen we eerst een keer bij u langs, om de ruimte en de situatie goed te kunnen bekijken. Vervolgens adviseren we u graag over de mogelijkheden en schetsen we u vrijblijvend de kosten om de badkamer volledig te kunnen renoveren.

Verouderde badkamer vernieuwen in Zeeland of op Walcheren

Wilt u de verouderde badkamer vernieuwen in Zeeland of op Walcheren? Wij zijn u er graag mee van dienst. Wij zorgen voor de moderne badkamer waar u van droomt. Bijvoorbeeld met een grote regendouche of een dubbele wastafel, net als met een verlaagd plafond waar we mooie spotjes in aan kunnen brengen.

Uw badkamer wordt op die manier meer dan een ruimte om in te douchen. Geniet er van fijne momenten in bad en sta er iedere ochtend fris op. Of kies voor een complete wellness, waarmee we het een van de mooiste ruimtes in uw huis maken.

Indeling, tegelwerk en het sanitair

We houden tijdens een badkamer renovatie in Zeeland en op Walcheren rekening met een aantal belangrijke elementen:

  • Indeling
    De indeling van de badkamer moet goed zijn, om optimaal gebruik te kunnen maken van de beschikbare vierkante meters. Wij denken daarover met u mee, zodat een renovatie van de badkamer nieuwe materialen oplevert en zorgt voor meer ruimte om gebruik van te maken. Een badkamer die groter aanvoelt dankzij de ideale indeling, zonder dat er een vierkante meter van een andere kamer hoeft te verdwijnen.
  • Tegelwerk
    We helpen u een keuze te maken voor het best geschikte tegelwerk. Om de vloer en de wanden te renoveren, zodat u daar gebruik maakt van mooie kleuren en tegels die daarvoor uitstekend geschikt zijn.
  • Sanitair
    We luisteren naar uw wensen voor het sanitair en kunnen u adviseren over de mogelijkheden voor de badkamer renovatie in Zeeland en op Walcheren. Wij kennen de moderne en mooie materialen, net als innovaties die zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.

20 jaar ervaring met badkamerrenovaties

Zoekt u een ervaren specialist voor uw badkamerrenovatie? Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met de renovatie en montage  van badkamers in Zeeland en op Walcheren. Neem contact met ons op, om een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Impressie