Badkamer(montage)

Badkamer vernieuwen?

U wilt een badkamer die door een professional wordt uitgedacht en gemonteerd? Dan adviseren wij u graag in met betrekking tot de optimale indeling, tegelwerk en sanitair. Bij Provoost Badkamermontage is al het werk in één hand. Van tegelzetten, loodgieters werk, timmerwerk tot stucwerk. Wij komen graag bij u thuis langs voor een vrijblijvend advies op maat. Wij staan voor een complete aanpak en zorgen wij voor de renovatie of montage van uw volledige badkamer.

Badkamer renoveren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten om uw verouderde badkamer te vernieuwen? Neem eens contact op voor de mogelijkheden. In diverse situaties bieden wij mogelijkheden om van A tot Z u te ontzorgen. Of het nu gaat om een praktischere badkamer in verband met het ouder worden of het vernieuwen van delen van de badkamer. Met meer dan 35 jaar ervaring in badkamer montage kunt u rekenen op een degelijke oplossing.

Onderhoud van badkamers recreatievastgoed

Voor onderhoud aan uw badkamer of recreatiewoning, hotel of appartement hebben wij diverse mogelijkheden om u te ontzorgen. Voor diverse vakantieparken en particulieren verzorgen wij het onderhoud of reparaties in de badkamer in regio Walcheren.

Voor een goed advies komen wij graag bij u thuis langs. Dan kunnen wij direct de situatie zien en de verschillende mogelijkheden bespreken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak bij u thuis.

Impressie